Egy falat történelem 'Csabán

hacienda
2017 április 02., 13:45

Talán kevesen tudják, hogy Pablo Escobar egy ponton elgondolkodott azon, hogy Békéscsabán húzza meg magát s így végképp elmenekül a világ szeme elől.


Helyi embereivel felvették a kapcsolatot egy belsőépítésszel, aki beleadott apait-anyait, hogy a presszójellegű bungaló berendezése belül közel olyan nyomasztó legyen, mint az épület maga.

Az elmondások szerint Escobar már az első pár kép láttán húzta a száját. de amikor meglátta a dróton függó Poang fotelt, azonnal kiadta az útját a magyar stábnak.


Végül sosem járt Magyarországon, bár az ingatlan még mindig az Escobar Inc. tulajdona.


Köszi, Anna!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.