Egyedül rontott neki az ötfős társaságnak, ketten súlyos, hárman könnyű sérülésekkel úszták meg

bűnügy
2017 április 02., 11:54
comments 173

Egy 24 éves férfi április elsején este 11-kor a budapesti Szent Gellért szobornál belekötött egy ötfős társaságba és mindegyikükkel elbánt. Az egyik fiútól a telefonját, bérletét és pénzét vette el, a másiknak összetörte a telefonját és a zsebeiben kutatott. Ketten súlyos, hárman könnyű sérülésekkel úszták meg. 

A 11. kerületi rendőrök fél órán belül elfogták a 24 éves férfit, C. M. román állampolgárt, akit az 1. kerületi rendőrségen előállítottak, jelenleg elszámoltatják. Rablás és több rendbeli súlyos testi sértés miatt folyik ellene eljárás. (Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.