Vajon hány lépésből jut el Németh Szilárd addig, hogy Sorost is Simicska rángatja, vagy fordítva?

Németh Szilárd sajtótájékoztatót tartott, pedig bolondok napja tegnap volt. A Fidesz alelnöke ma a magyar kormány ellen szőtt, globálissá terebélyesedő, de sajnálatos módon hazai érdekcsoportok által is fűtött összeesküvés legújabb részleteivel szórakoztatta a publikumot. Szerinte ugyanis mára

egy olyan furcsa koalíció alakult ki az ellenzéki oldalon, amelyben a baloldalt Soros György, a Jobbikot pedig Simicska Lajos rángatja, finanszírozza.

Hogy ez mitől lenne koalíció, azt nem fejtette ki. Nem lehetetlen, sőt, hogy valami egészen másra gondolt, amikor koalíciót mondott. De azt se merném kizárni, hogy az ő fejében Soros György és Simicska Lajos már összefogtak. Ezúttal viszont még csak arra koncentrált, hogy az, hogy a Jobbik plakátokat helyezett el, egyértelmű bizonyítéka annak, hogy egy milliárdos támogatja őket, hiszen amúgy ugyan kinek másnak volna pénze plakátokat kihelyezni az országban.

Épp ezért bátran, és nyilván büntetőjogi felelőssége tudatában kijelentette, hogy Simicska Lajos "dekára megvette" Vona Gábort, a Jobbik elnökét. (Via MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.