71 év házasság után, 4 perc különbséggel haltak meg

GYÁSZ
2017 április 03., 18:37
comments 210

Március 29-én reggel 6:50-kor meghalt a 93 éves Wilf Russell. A 91 éves felesége, Vera néhány perccel később, 6:54-kor halt meg.

Miután a második világháborús veterán, akit tavaly diagnosztizáltak demenciával, már nem ismerte meg az őt látogató feleségét, Vera egészségügyi állapota is leromlott – mondta az unokájuk, Stephanie Welch. Vera januárban került kórházba, 5 km-re a férjétől, és anélkül halt meg, hogy elmondhatták volna neki, hogy a férje néhány perccel korábban meghalt.

A leicestershire-i házaspár hosszú közös élete egyébként gyerekkori szerelemből született, a nő 16 volt, a férfi 18, amikor jegyesek lettek, és 1945. szeptember 5-én házasodtak össze. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.