Ridley Scott meg akarta ölni Ripley-t

FILM
2017 április 03., 19:50
comments 168

A 79 éves Ridley Scott interjút adott az Entertainment Weekly-nek, hogy így reklámozza a májusban megjelenő Alien: Covenant című filmet.

A rendező az interjúban elárulta, hogy a legendás, 1979-es Alien végén eredetileg a xenomorph megölte volna az utolsó életben maradt utast, Ellen Ripley-t is, aki az egyik legnagyobb hősnője lett a filmtörténelemnek, Sigourney Weaver még három filmben is eljátszotta.

Fotó: Photo 12 / AFP
photo_camera Fotó: Photo 12 / AFP

Scott úgy gondolta, jobb lenne, ha a xenomorph visszajutna a hajóba, ahonnan Ripley kilőtte, és letépné a nő fejét. Miután Scott előadta az ötletét, 24 órán belül jött a válasz, amiben kirúgással fenyegették, ha ezt megteszi. Így élte túl Ripley a földönkívüli lénnyel való első találkozást. (EW)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.