Hollik István: Megtévesztették a Nobel-díjasokat

POLITIKA
2017 április 04., 11:12
comments 211

„Teljesen szakmaiatlan volt a vita. Én úgy éreztem magam, mintha egy ilyen Index.hu-s vagy 444.hu cikkek felolvasóestjébe csöppentem volna. De egy dolgot viszont megtanulhattunk ebből a vitából. Azt tanulhattuk meg, hogy hogyan működik az a demokrácia játékszabályait sok esetben kikerülő hálózat, Soros Györgynek a hálózata, amely ezt az egyetemet működteti. Hogy működik? Úgy működik, hogy rémhíreket, álhíreket, hazugságokat terjeszt,

és ezzel megtéveszt Nobel-díjasokat, közgazdászokat,

hiszen ezek a Nobel-díjasok és ezek a közgazdászok azt gondolják, hogy itt az egyetemi tanszabadság megszüntetéséről van szó, pedig ez nem igaz.”

– mondta Hollik István KDNP-s képviselő a Parlamentben a CEU-t a mostani formájában gyakorlatilag megszüntető törvényjavaslat tárgyalásakor.

Hollik a parlamentben
photo_camera Hollik István.

Ezek a mondatok nyilván túl bonyolultak azoknak a Nobel-díjas közgazdászoknak, akik aláírták a CEU megszüntetése elleni petíciót, és magyarul se tudnak, ezért tolmácsolom feléjük Hollik István üzenetét:

Dear Nobel-prize winning economists! We know that you are not very bright, but have to understand that you have been misled by evil financier Soros György! Please do not oppose Hungarian government measures to destory liberal university! Thank you! Hungary

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.