Hollik István: Megtévesztették a Nobel-díjasokat

„Teljesen szakmaiatlan volt a vita. Én úgy éreztem magam, mintha egy ilyen Index.hu-s vagy 444.hu cikkek felolvasóestjébe csöppentem volna. De egy dolgot viszont megtanulhattunk ebből a vitából. Azt tanulhattuk meg, hogy hogyan működik az a demokrácia játékszabályait sok esetben kikerülő hálózat, Soros Györgynek a hálózata, amely ezt az egyetemet működteti. Hogy működik? Úgy működik, hogy rémhíreket, álhíreket, hazugságokat terjeszt,

és ezzel megtéveszt Nobel-díjasokat, közgazdászokat,

hiszen ezek a Nobel-díjasok és ezek a közgazdászok azt gondolják, hogy itt az egyetemi tanszabadság megszüntetéséről van szó, pedig ez nem igaz.”

– mondta Hollik István KDNP-s képviselő a Parlamentben a CEU-t a mostani formájában gyakorlatilag megszüntető törvényjavaslat tárgyalásakor.

Hollik István.

Ezek a mondatok nyilván túl bonyolultak azoknak a Nobel-díjas közgazdászoknak, akik aláírták a CEU megszüntetése elleni petíciót, és magyarul se tudnak, ezért tolmácsolom feléjük Hollik István üzenetét:

Dear Nobel-prize winning economists! We know that you are not very bright, but have to understand that you have been misled by evil financier Soros György! Please do not oppose Hungarian government measures to destory liberal university! Thank you! Hungary

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.