Idióta focisták extra kiadás: fülbe lőtt egy járókelőt, kirúgták

sport
2017 április 04., 05:27
comments 47

Azonnali hatállyal kirúgta a francia elsőosztályú Tolouse focicsapata két játékosát, köztük a PSG 19 éves, Dél-Franciaországba kölcsönbe érkezett csatárát, Odsonne Edouard-t, akit visszaküldenek a fővárosba.

A két szellemóriás, Edouard és a 20 éves Mathieu Cafaro azzal szórakozott, hogy a kocsijukkal a járda mellé húzódtak, majd egy légfegyverrel váratlanul fejbe lőttek egy éppen arra sétáló járókelőt, akit a fülén találtak el. 

Edouard-t azután kapta el a rendőrség, hogy egy biztonsági kamera felvételén sikerült beazonosítani a rendszámát. Lehet, hogy azért volt ekkora a lövőkedve, mert a Tolouse-ban 17 meccsen csak 1 gólt sikerült lőnie. 

Edouardban eszerint még a legendás Lőwingernél is nagyobb a lőinger!

link Forrás

(via BBC

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.