Navracsics: A legfontosabb tényezőnek azt tartom, hogy a Közép-európai Egyetem tudja folytatni a munkáját

POLITIKA
2017 április 10., 14:15

A budapesti Digitális munkaerőpiac 2017 elnevezésű konferencián tartott előadása után kérdezték újságírók a lex CEU-ról Navracsics Tibort. A magyar uniós biztos a HírTV videója szerint kijelentette, hogy 

a magyar törvényhozás önállóan járhat el az ügyben. Brüsszel csak akkor szólhat bele az ügybe, ha az uniós jogszabályba ütközik. 

Jelenleg elemzik a magyar törvénymódosítást. Navracsics hozzátette, hogy ő személy szerint bízik abban, hogy 

„ha van érdekellentét, vagy van vita a felek között, akkor ez el fog simulni és megoldódik. Én a legfontosabb tényezőnek azt tartom, hogy a Közép-európai Egyetem tudja folytatni a munkáját. Én úgy gondolom, hogy ez kölcsönös jóakarattal megoldható.” 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.