Egy nyolcéves kisfiút is agyonlőtt a tanárnő őrjöngő férje

A lövöldözés után a szülők kétségbeesetten ölelték magukhoz gyerekeiket a San Bernardinó-i North Park Elementary Schoolnál történt lövöldözés után. AFP PHOTO / Robyn Beck

Az 53 éves Cedric Anderson hétfőn fogta magát, bement egy hónapja különélő neje iskolájába és agyonlőtte. A kisiskolásokat tanító asszony az osztálytermében volt, két diákja közvetlenül mögötte állt, amikor a férje lövöldözni kezdett.

Mindkét diákot eltalálta. Egyikük, a 8 éves Jonathan Martinez, akit helikopterrel vittek el, a kórházba szállítás közben belehalt a sérüléseibe. A másik sebesült diák, egy 9 éves kisgyerek állapota stabil.

A gyilkosság után Anderson magával is végzett.

A nyomozás eddigi adatai szerint Anderson, aki néhány hónapja házasodott össze a vele egykorú Elaine Smith-szel, akivel egy hónapja külön élnek, a főkapun, szabályosan, magát igazolva jutott be az iskolába. Nem volt jele, hogy fegyvere lenne, és mivel az iskolának nincsenek detektoros kapui, semmi nem is mutatta ki ezt.

Pedig volt nála, egy .357-es revolver, amiből hat lövést adott le.

A rendőrség szerint a pár ugyan elhidegült, de egy barátjuktól, családtagjuktól vagy ismerősüktől se kaptak jelzést semmiféle erőszakos vitájukról. (Via The New York Times)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.