Holtan találták a Hudson folyóban az USA első muszlim bírónőjét

GYÁSZ
2017 április 13., 04:55
comments 74

Szerdán holtan találták az Egyesült Államok első muszlim vallású bírónőjét, Sheila Abdus-Salaamot a Hudson folyóban, Harlem közelében. A New York Post szerint a nő holttestét járókelők vették észre.

link Forrás

Abdus-Salaam 65 éves volt, 2013 óta volt a Fellebbviteli Bíróság tagja. A jogot a Columbián végezte el. Brooklynban kezdett jogászkodni, majd 14 évig volt bíró Manhattanben az állami legfelső bíróságon. Majd ő volt az első fekete nő, akit kineveztek a Fellebbviteli Bíróság bírájának.  

Szerda reggel jelezték a hatóságoknak, hogy eltűnt a harlemi otthonából. A rendőrség szerint a holttesten sérülés nyomait lehet felfedezni, de a nő halálának konkrét okáról nem árultak el részleteket. (Jezebel/AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.