Meghalt egy őrjöngő férfi, miután egy Rákóczi úti társasházban a rendőrök „vegyi eszközt és testi kényszert alkalmaztak” vele szemben

2017 április 13., csütörtök 15:50
97

Vizsgálják egy furcsa, délutáni haláleset körülményeit, amiről a police.hu számolt be.

A rendőrség szerint a BRFK-ra ma délután 15:50-kor érkezett bejelentés, hogy a VIII. kerületben, a Rákóczi út egyik társasházának folyosóján egy férfi őrjöng, cserepeket dobál, és ablakokat tört be. A rendőrség a helyszínre ment, ahol ezután durva dolgok történtek, mint írják:

„A férfi, akinek kezében egy vascső, másik kezében fűrész volt a helyszínre érkező rendőrökkel szemben fenyegetően lépett fel, ezért vele szemben a rendőrök vegyi eszközt és testi kényszert alkalmaztak, majd megbilincselték. Az előállítottat ezt követően a rendőrségi gépjárműbe ültették, amelyben a rendőrök észlelték, hogy rosszul lett és az eszméletét is elveszítette.”

Azt is írják, hogy a rendőrök a férfit az autóból kivették, és azonnal elkezdték újraéleszteni, illetve hívták a mentőt, akik folytatták az újraélesztést, de a férfit már nem tudták megmenteni. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt