Meghalt egy őrjöngő férfi, miután egy Rákóczi úti társasházban a rendőrök „vegyi eszközt és testi kényszert alkalmaztak” vele szemben

bűnügy
2017 április 13., 15:50
comments 96

Vizsgálják egy furcsa, délutáni haláleset körülményeit, amiről a police.hu számolt be.

A rendőrség szerint a BRFK-ra ma délután 15:50-kor érkezett bejelentés, hogy a VIII. kerületben, a Rákóczi út egyik társasházának folyosóján egy férfi őrjöng, cserepeket dobál, és ablakokat tört be. A rendőrség a helyszínre ment, ahol ezután durva dolgok történtek, mint írják:

„A férfi, akinek kezében egy vascső, másik kezében fűrész volt a helyszínre érkező rendőrökkel szemben fenyegetően lépett fel, ezért vele szemben a rendőrök vegyi eszközt és testi kényszert alkalmaztak, majd megbilincselték. Az előállítottat ezt követően a rendőrségi gépjárműbe ültették, amelyben a rendőrök észlelték, hogy rosszul lett és az eszméletét is elveszítette.”

Azt is írják, hogy a rendőrök a férfit az autóból kivették, és azonnal elkezdték újraéleszteni, illetve hívták a mentőt, akik folytatták az újraélesztést, de a férfit már nem tudták megmenteni. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.