HONFOGLALÁS 2000: Belátható időn belül bezárja kapuit a CEU

politika
2017 április 14., 11:39

A CEU-ügye sem kerülte az alumíniumsisakos HONFOGLALÁS 2000 Egyesület figyelmét, közleményt is kiadtak, amit az MTI le is hozott. Hogy miért, rejtély. A szöveget változtatás nélkül közöljük:

"HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: MEGSZŰNIK SOROS EGYETEME?

A Pannonpuli.hu blog - a Honfoglalás egyesület híroldala nagyon megbízható forrásból értesült, miszerint belátható időn belül bezárja kapuit a CEU. A Soros egyetemnek nagyon kevés a hallgatója, új jelentkezők alig vannak, az előadások nívótlanok, érthető, hogy a diákok máshol akarnak tanulni. Az intézmény csak ráfizetéssel képes működni, a körülményekről az előadók is hasonlóképen vélekednek!!! Sorosék azért csalták ki az utcákra a megtévesztett diákokat és a tájékozatlan embereket, hogy azt a látszatot keltsék: a kormány meg akarja  szüntetni az intézményt, ami nem igaz! Nyomorukból politikai tőkét akartak kreálni. Ügyes trükk! Ám fölösleges össze-vissza hazudozni itthon és külföldön, tüntetéseken gyalázkodni, rombolni, a CEU - a Foxi-Maxi egyetem kimúlik magától! 
HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET - Pannonpulihu

    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.