Időszerű nemzetközi kérdésekről telefonozott Szijjártó Lavrovval

politika
2017 április 14., 14:32
comments 114

A magyar fél kezdeményezésére jött létre az a beszélgetés telefonon, amin 

"a kétoldalú együttműködés fejlesztéséről és időszerű nemzetközi kérdésekről tárgyalt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter."

A beszélgetés hírét az orosz külügyminisztérium közleménye tudatta, amiről az orosz TASZSZ hírügynökség számolt be. A Lavrov vezette tárca közleményében úgy fogalmaz, hogy

"a két ország külügyminisztere megvitatta az országaik közötti együttműködés jelenlegi helyzetét, valamint fejlesztésének kilátásait azon megállapodások fényében, amelyek Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök 2017. február 2-i budapesti találkozóján jöttek létre. Emellett egyeztetést folytattak időszerű nemzetközi kérdésekről." 

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.