Stadler József visszavásárolta az akasztói stadiont!!4

gazdaság
2017 április 14., 14:48
comments 97

Facebook-oldalán jelentette be Stadler József, hogy újra övé az akasztói stadion amiben 1993 és 1998 között a Stadler FC működött. 

„Visszavásároltuk a stadiont a Stadler-alapítvány részére, az adásvételi szerződést aláírtuk. Az adományok fejében különböző kedvezményeket vehettek igénybe a stadion átvétele után – pl szállás, rendezvények, konferencia, éttermi szolgáltatás, üzleti találkozók 0-24 óráig, horgászat, reklámfelület elhelyezése). Ami a fő! Sportrendezvényekre is igénybe vehető a stadion. Áldott húsvéti ünnepeket kívánok, és köszönöm a sok bátorító üzenetet mindenkinek!” 

- írta a sokat ült vállalkozó. Igaz, ebből nem teljesen világos, hogy mihez kezd az utóbb húsz évben üresen állt leromlott épülettel. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.