Ha a kormánypropagandát annyira érdekli, hogy buzeráns-e Gulyás Márton, kérdezze meg szemtől szembe holnap a tüntetésen – üzente az aktivista

Tbg
POLITIKA
2017 április 14., 22:08
link Forrás

A kormánypropaganda munkáját szeretné segíteni Gulyás Márton, a festékbombázó aktivista, üzente péntek késő éjjel publikált videóüzenetében.  Az aktivista azt kéri a lejárató cikkek szerzőitől, hogy a magánéletére vonatkozó kérdéseiket a szombatra szervezett demonstráción szemtől szembe tegyék fel.

Gulyás így reagált az elsőként a Riposton majd az Origón megjelent cikkekre:

„A két cikknek alapvetően az a kérdése, hogy Gulyás Márton buzeráns vagy-e? Ezért arra biztatnám a Riport és az Origó munkatársait, hogy jöjjenek oda¨[a tüntetésre], és ha szembeállnak velem, és szemtből-szembe felteszik a kérdést, akkor meg fogják kapni rá a megfelelő választ.” 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.