Megakadt Sarka Katáék válása, mert Hajdú Péternek nem volt kedve elmenni a bíróságra

2017 április 15., szombat 5:33
125

Sarka Kata hiá­ba várakozott szerdán az ügyvédjével a Budaörsi Járásbíróságon, Hajdú Péter nem jelent meg a 13 órára kitűzött tárgyaláson, írja a Blikk.

Márpedig távolmaradásával Hajdú hivatalosan megszüntette az eljárást, így a bíróság semmisnek veszi a keresetüket. Egy új eljárás 32 ezer forintba kerül, és hónapok múlva lehet csak sort keríteni a következő tárgyalásra.A műsorvezető a lapnak azt mondta, azt mondta túl közel volt a születésnapja:

„Egész egyszerűen nem volt kedvem ehhez az egész felhajtáshoz, semmi sem sürget, ezért döntöttem úgy, hogy nem megyek el. Nem éreztem azt, hogy két nappal a születésnapom után egy válásnak helye lenne az életemben.”

Hozzátette, hogy a közeljövőben nem tervezi, hogy beadja újra a válókeresetet. Ha Sarka Kata beadja, akkor talán nekifut még egyszer.

Ez a június 13-án készült szelfi tán az utolsó közös képük, legalábbis frissebbet nem találtam. Via Hajdú Péter / Facebook

Sarka Kata a Borsnak minderről azt mondta, hogy kapcsolatuk kimenetele szempontjából nincs jelentősége annak, hogy Hajdú Péter nem ment el a csütörtöki tárgyalásra. A lap szerint már nem akar már Hajdú Péterrel élni, és előbb-utóbb újra elindítja a bontópert.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt