Megakadt Sarka Katáék válása, mert Hajdú Péternek nem volt kedve elmenni a bíróságra

dráma
2017 április 15., 05:33

Sarka Kata hiá­ba várakozott szerdán az ügyvédjével a Budaörsi Járásbíróságon, Hajdú Péter nem jelent meg a 13 órára kitűzött tárgyaláson, írja a Blikk.

Márpedig távolmaradásával Hajdú hivatalosan megszüntette az eljárást, így a bíróság semmisnek veszi a keresetüket. Egy új eljárás 32 ezer forintba kerül, és hónapok múlva lehet csak sort keríteni a következő tárgyalásra.A műsorvezető a lapnak azt mondta, azt mondta túl közel volt a születésnapja:

„Egész egyszerűen nem volt kedvem ehhez az egész felhajtáshoz, semmi sem sürget, ezért döntöttem úgy, hogy nem megyek el. Nem éreztem azt, hogy két nappal a születésnapom után egy válásnak helye lenne az életemben.”

Hozzátette, hogy a közeljövőben nem tervezi, hogy beadja újra a válókeresetet. Ha Sarka Kata beadja, akkor talán nekifut még egyszer.

Ez a június 13-án készült szelfi tán az utolsó közös képük, legalábbis frissebbet nem találtam. Via Hajdú Péter / Facebook
photo_camera Ez a június 13-án készült szelfi tán az utolsó közös képük, legalábbis frissebbet nem találtam. Via Hajdú Péter / Facebook

Sarka Kata a Borsnak minderről azt mondta, hogy kapcsolatuk kimenetele szempontjából nincs jelentősége annak, hogy Hajdú Péter nem ment el a csütörtöki tárgyalásra. A lap szerint már nem akar már Hajdú Péterrel élni, és előbb-utóbb újra elindítja a bontópert.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.