Békemenetet szervez a Kétfarkú Kutya Párt

politika
2017 április 17., 15:23
comments 202

Szombat délután kettőkor az Oktogonra szervezett eseményt az MKKP. Mint írják, ez egy Békemenet lesz a kormányért és Oroszországért. És minden más ellen.

Az esemény leírásából egyelőre nem sok minden derül ki, azon kívül, hogy az MKKP felsorolt egy csomó mindent, amiből elegük van, például, hogy az EU teletömi az országot pénzzel, a szólásszabadságból vagy hogy még mindig tartunk választásokat. 

Mivel a Kétfarkú Párt esetében az ilyesmit mindig nehéz eldönteni, még az sem egyértelmű, hogy ez tényleg egy megvalósuló esemény lesz-e. De több mint 1600 ember már így is jelezte részvételét, míg további 4600-an érdeklődnek. 

Az eredeti Békemeneteket utcára hívó CÖF honlapján már napokkal ezelőtt megjelent egy közlemény, melyben álbékemenetektől és álhírektől (!) óvták az embereket. Mint írták,

„a CÖF-CÖKA és a Békemenet szervezői ezúton is értesítjük támogatóinkat, hogy a Facebookon álhírek jelennek meg azzal kapcsolatban, hogy vasárnap vagy más időpont megjelölésével Békemenetet szervezünk. Kérünk mindenkit, hogy az álhíreknek ne üljön fel! Ha Békemenetet fogunk szervezni, akkor a szokásos módon a sajtóban, a médiában, körleveleinkben jelezni fogjuk szándékunkat.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.