Az egy dolog, hogy ma milyen vacak idő van, de hogy holnap mi lesz

időjárás
2017 április 18., 01:56
comments 46
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése 2017. április 18-ra.
photo_camera Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése 2017. április 18-ra.

Jó reggelt kívánok, +7 fok van. Ez még nem olyan riasztó, a csuromvizes utcák annál inkább. Bár a csapadéksáv most épp elhagyta Budapestet, hogy a Tisza vonalában áztassa tovább a földeket, még nincs vége. Délelőtt, amikor jó, ha 10 fok lesz, még eshet, délután pedig ugyan már csak az ország északi és keleti részeire jósolnak csapadékot, a csúcshőmérséklet még az átmenetileg napos részeken is csak 12 fok lesz.

Ezt a 12 fokra szerdán már zokogva fogunk emlékezni, amikor délelőtt 4, délután pedig 6-7 fokon fogunk fagyoskodni a tocsogó esőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.