Celebekkel mulatott a csendes-óceáni paradicsomban nagypénteken Obama

2017 április 18., kedd 5:38
38
Barack Obama és neje, Michelle 2017. január 20-án a Marine One elnöki különhelikopterrel hagyták el a Fehér Házat. Jack Gruber-Pool/Getty Images Fotó: Pool

Lendületesen kezdte el élvezni nyugdíjas éveit az Obama-házaspár. A volt elnöki pár a húsvétot a csendes-óceáni paradicsomban, Mo'orea szigetén töltötte a zeneipari mogul David Geffen "Felkelő Nap" nevű luxusjachtján, Bruce Springsteen, Tom Hanks és Oprah Winfrey társaságában.

A nyaralásról készült képek alapján azt is gondolhatnánk, hogy Obamáék - leszámítva a luxusjachtot, a világsztár barátokat és a paradicsomi körülményeket - egyek közülünk: az elnök ugyanolyan lelkesen fotózta nejét, mint tenné azt bármelyik nyaraló férj.

A mo'oreai ráadásul nem az első luxuskiruccanásuk volt Obama visszavonulása óta. Az elmúlt hónapokban már jártak a Karib-tengeren is, ahol a milliárdos Richard Bransonnal kiteszörföztek. (Via CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt