Egy halott, ketten kómában a veresegyházi drogtúladagolás után

bűnügy
2017 április 18., 18:25
comments 175

A Velvet információi szerint egy jómodú, ingatlanokkal üzletelő férfi rendezett házibulit vasárnap éjjel a veresegyházi Budapesti úti irodája feletti lakásban. Itt négyen, két férfi és két nő kábítószert fogyasztottak, amitől rosszul lettek.

A 32 éves házigazda csak akkor riasztotta a rendőröket, amikor már nagy volt a baj. Mire megérkezett a segítség, a házigazda barátnője már halott volt, egy férfi és egy nő pedig eszméletlen.

Őket a budapesti Péterfy Sándor utca kórház toxikológiai osztályára szállítottak, a Velvet szerint jelenleg mindketten kómában vannak. A házigazdát a rendőrök őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.