Kaposváron rendelettel szabnának gátat a Kétfarkú Kutya Párt járdaszínezésének

2017 április 18., kedd 14:09
229

Napok óta másról sincs szó Magyarországon, mint középületek összefestéséről, az eminens Kaposváron viszont ennél is messzebb mentek. Az önkormányzat megelégelhette, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt olyan lelkesen festegeti a járdákat, mintha egyenesen Soros Györgytől kapnák hozzá a festéket.

Egy korábbi rombolás. Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt / Facebook

Ezért hoztak egy rendeletet, ami végre gátat szab az ilyen, kirívóan destruktív magatartásnak. Az egész szöveg szép, de ez a kulcsmondat:

„Ezáltal szankcionálható lesz bűncselekmény vagy szabálysértés hiányában az is, aki járda, vagy közút felületén, valamint a közterületen elhelyezett eszközökön, dísztárgyakon a tulajdonos vagy vagyonkezelő hozzájárulása nélkül festékszóróval, filctollal vagy bármilyen más anyaggal létrehozott képi, grafikus, vagy szöveges, nem vízoldékony felületbevonatot hoz létre, amely nem a vagyontárgy rendeltetésszerű használatához szükséges.”

(via 24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt