Kilépett a Jobbikból a pomázi elnök, mert már hallani sem lehet az „Attila unokái vagyunk” programról

2017 április 18., kedd 17:39
236

Hosszú és idegölő Facebook-bejegyzésben tudatta a világgal Sarkadi Attila, hogy elbúcsúzik egykor szeretett pártjától, a Jobbiktól. Sarkadi a Jobbik Pest megye 3. számú körzetének választókerületi elnöke, a pomázi alapszervezet alapító elnöke volt, de most minden pozíciójáról lemondott és ki is lépett a pártból.

Azt írta, „magyar, keresztény nemzeti értékeink és identitásunk ügyének radikális képviselete érdekében lett e politikai közösség tagja”, de most már jó ideje úgy látja, hogy „nagy a baj”.

Sarkadi az utóbbi hónapokban írásban is jelezte a pártvezetés fele a bajait, és személyes találkozót is kért Vona Gábor pártelnöktől. Szerinte ő nem tartozott a Jobbik legradikálisabb szárnyához, és el is fogadt a néppártosodási törekvéseket, de most már nem bírja tovább. Azért, mert

„a Jobbik átlépte a Rubikont azzal, hogy a balliberális pártokkal együtt az alkotmánybírósághoz fordult a Lex CEU-val kapcsolatban.”

És mert már hallani sem lehet az „Attila unokái vagyunk” programról.

Sarkadi egyébként legutóbb akkor szerepelt az országos sajtóban, amikor kiborult egy pomázi iskola kerítésének homoszexuálisra festésén. (via Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt