Kilépett a Jobbikból a pomázi elnök, mert már hallani sem lehet az „Attila unokái vagyunk” programról

Hosszú és idegölő Facebook-bejegyzésben tudatta a világgal Sarkadi Attila, hogy elbúcsúzik egykor szeretett pártjától, a Jobbiktól. Sarkadi a Jobbik Pest megye 3. számú körzetének választókerületi elnöke, a pomázi alapszervezet alapító elnöke volt, de most minden pozíciójáról lemondott és ki is lépett a pártból.

Azt írta, „magyar, keresztény nemzeti értékeink és identitásunk ügyének radikális képviselete érdekében lett e politikai közösség tagja”, de most már jó ideje úgy látja, hogy „nagy a baj”.

Sarkadi az utóbbi hónapokban írásban is jelezte a pártvezetés fele a bajait, és személyes találkozót is kért Vona Gábor pártelnöktől. Szerinte ő nem tartozott a Jobbik legradikálisabb szárnyához, és el is fogadt a néppártosodási törekvéseket, de most már nem bírja tovább. Azért, mert

„a Jobbik átlépte a Rubikont azzal, hogy a balliberális pártokkal együtt az alkotmánybírósághoz fordult a Lex CEU-val kapcsolatban.”

És mert már hallani sem lehet az „Attila unokái vagyunk” programról.

Sarkadi egyébként legutóbb akkor szerepelt az országos sajtóban, amikor kiborult egy pomázi iskola kerítésének homoszexuálisra festésén. (via Index)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.