Kiterjesztett valóságban vezeti fel új lemezét a Gorillaz

hirdetés
2017 április 19., 10:52
comments 2
ad

A Telekom Electronic Beats évek óta az fesztiváli utószezon legnagyobb dobása itthon, pár napra ilyenkor mindig régiós bulifővárossá változik Budapest.

photo_camera Fotók: Mark Allan

Idén viszont a Telekom Electronic Beats által szállított zenei meglepetések nem csak az utolsó hónapokra maradnak: első meglepetésként egy kiterjesztett valóságban zajló, azaz AR-technológiával közvetített beszélgetést követhettek élőben a Gorillaz tagjaival április 20-án itt a 444-en.

A Gorillaz 2010 után jelentkezik újra albummal: április 28-án jön ki a Humanz, amin Damon Albarn és Jamie Hewlett virtuális bandája olyan előadókkal játszik együtt, mint Vince Staples, De La Soul, Grace Jones, Anthony Hamilton vagy Popcaan.

Ha érdekel 2017. legfontosabb zenei visszatérése, kövesd az élő AR beszélgetést a 444-en csütörtök 16 órától a 444-en.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.