Összeadva az emberiség több időt töltött azzal, hogy Adam Sandler filmeket nézzen a Netflixen, mint amióta egyáltalán a civilizációink léteznek

érdekes adat
2017 április 19., 16:10
comments 94

A Netflix tette közzé az információt, hogy 99 millió felhasználójuk a Ridiculous 6 2015 végi megjelenése óta több mint félmilliárd órát szánt az életéből arra, hogy Adam Sandler filmjeit nézze a streamszolgáltatáson. 

Ez egyetlen emberre lebontva 57 ezer évnyi folyamatos nézést jelent. Ami, mint ahogy a Quartz továbbvitte a szálat, azt is jelenti, hogy összeadva több időt szenteltünk a Netflixen Adam Sandler művészetének, mint amióta a civilizációink léteznek: 57 ezer évvel ezelőtt még a kőkorszakban sem járt az emberiság, a legrégebbi ismert barlangrajz is 40 ezer éves lehet, igaz, ismerni régebbi szobormaradványokat, arról pedig vita van, hogy mikor is alakult ki az első igazi emberi civilizáció, de egy gyakori becslés csak időszámításunk előtt 3000-re teszi ezt. 

És a Sandler-filmek nézettsége csak növekedhet a jövőben, mivel a Netflix legnépszerűbb saját gyártású filmjeit hozza folyamatosan, ezért nemrég további művekre kötöttek vele szerződést. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.