Szörényi Leventének sem tetszik az Állítsuk meg Brüsszelt! plakátkampány

POLITIKA
2017 április 20., 05:33
comments 258

Szörényi Levente, az Illés zenekar alapítója és énekese interjút adott a Heti Válasznak. Ebben többek közt a kormányzati propagandáról és a politikai pártok plakátkampányairól is beszélt. Azt mondta, hogy ő a választásokat megelőző néhány hetes kampányidőszakon kívül betiltaná a politikai plakátkampányokat, a Jobbik most zajló Ti dolgoztok, ők lopnak és a kormány Állítsuk meg Brüsszelt! kampányát egyaránt.

„Ne tegyünk már úgy, mintha értelemes dolog lenne teleplakátolni az országot azzal a szöveggel, hogy Állítsuk meg Brüsszelt. (...) Nem létezik, hogy négy éven kereszül folyamatosan hergelni kell az embereket”

- mondta a zenész.

photo_camera Szőrényi Levente 2012-ben (By Polinszky Gyula, CC BY-SA 3.0)

Szó volt a CEU-ról is, ami Szörényi szerint nem jelent veszélyt, és nem is érti az egyetem körüli hajcihőt. Az énekes annak ellenére gondolja így, hogy egyébként megvan a véleménye a Soros György által támogatott szervezetekről is: „Nem vagyok politikus, de nem vagyok hülye sem: az alapítványnak álcázott, világot behálózó szervezetek tevékenysége elég átlátszó. Az új világrend kialakítása nem szól másról, mint hogy rendetlenséget, felfordulást kell provokálni.” (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.