Házunk, mint az időjárás: meglepő

STÍLUS
2017 április 21., 11:30

"A ház számos, egyedi értéket hordoz"- mondja a hirdetés és ez valóban igaz is. Az étkező burkolata ugyan gránit, de mintázatában mindenképpen olcsó irodai padlószőnyeg lookra mentünk rá, szerintünk sikerült.

Ugyanígy tettünk a székekkel, addig kerestünk-kutattunk, amíg igényességben el nem értük a fehér műanyag flair székek által nyújtott imidzset úgy, hogy ezek valójában mégsem fehér műanyag flair székek. Hah!

A nappaliba egy spontán csillagkaput telepítettünk, amely biztosítja a más dimenziókba való közlekedést,

visszatérni pedig a lépcső mellett elhelyezett fogadóburokban lehet.

Innen vittük felfelé az egykori Emke szállóból meglovasított gránit-arany kombinációjú lépcsősort, hogy a műmárványmintás tapéta kazettás elhelyezkedésébe fusson bele, fashionwise.

Az emeletre helyeztük a pop-up billiárdszalont, ahol a szürke márványra romlott lazac színű szőnyegpadlót fektettünk, csak a biztonság kedvéért.


Köszi, Timi!
Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.