Zlatan Ibrahimovics súlyos térdsérülést szenvedett, karrierje is veszélyben lehet

A 35 éves svéd klasszis kezdőként lépett pályára az Anderlecht elleni EL-negyeddöntőn csütörtök este, és a csapat végül hosszabbításban ugyan továbbjutott, nincs jó hangulat a vörösök öltözőjében, miután Ibrahimovics a rendes játékidő utolsó percében súlyos sérülést szenvedett.  

Egyelőre nem tudni a pontos diagnózist, de könnyen lehet, hogy porcleválás vagy keresztszalag-szakadás a vége, és ha így lesz, az drasztikusan befolyásolhatja a csatár további pályáját. Ebben a korban nagyon nehéz teljesen felépülni ilyen súlyos sérülésekből. Az biztosan kijelenthető, hogy Ibra ebben a szezonban már nem lép pályára. 

"Optimistának kéne lennem, de nem vagyok az. Rossz előérzetem van" - nyilatkozta a meccs után José Mourinho menedzser, aki egy szélsőhátvédet, Marcus Rojót is elveszített a meccsen sérülés miatt.

Ibrahimovicsnak év végéig van érvényes szerződése a Manchester Uniteddel. Épp a mérkőzés előtt beszélt arról a sajtónak, nem tudja még mennyi ideje van hátra a legmagasabb szinten, mert a csapatban remek fiatal támadókkal kell megküzdenie a posztjáért. (Guardian)