Amit a Fidesz kedvenc migránsszakértője mond, az a Fidesz szerint "híresztelés"

politika
2017 április 22., 13:52
comments 150

A Fidesz az ilyen és ehhez hasonló híresztelésekkel soha nem foglalkozott

– mondta a 444 kérdésére Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója arról, amit Nógrádi György, a Fidesz és a kormány kedvenc bevándorlási szakértője egy dombóvári lakossági fórumon mondott arról, hogy hogyan akarta az amerikai nagykövetség kijelölni Magyarország miniszterelnökét.

Az állami- pártrendezvények állandó vendégeként szereplő Nógrádi szerint ugyanis az Egyesült Államok nagykövetsége valamikor az utóbbi években bekéretett egy fideszes vezetőt, hogy vállalja el a miniszterelnöki posztot, aki viszont rögtön beszámolt erről Orbán Viktornak.

Hogy konkrétan melyik fideszesről beszélt Nógrádi a Németh Szilárd és Semjén Zsolt közötti spektrumon, azt nem tudni. 

Hidvéghi azért hozzátette a fenti finom elhatárolódáshoz, hogy „a politikában a külső befolyásolási kísérletek állandóak”, de azért ez elég messze van attól, hogy az Egyesült Államok akarja megmondani, hogy konkrétan ki legyen a magyar miniszterelnök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt