Amit a Fidesz kedvenc migránsszakértője mond, az a Fidesz szerint "híresztelés"

politika
2017 április 22., 13:52
comments 150

A Fidesz az ilyen és ehhez hasonló híresztelésekkel soha nem foglalkozott

– mondta a 444 kérdésére Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója arról, amit Nógrádi György, a Fidesz és a kormány kedvenc bevándorlási szakértője egy dombóvári lakossági fórumon mondott arról, hogy hogyan akarta az amerikai nagykövetség kijelölni Magyarország miniszterelnökét.

link Forrás

Az állami- pártrendezvények állandó vendégeként szereplő Nógrádi szerint ugyanis az Egyesült Államok nagykövetsége valamikor az utóbbi években bekéretett egy fideszes vezetőt, hogy vállalja el a miniszterelnöki posztot, aki viszont rögtön beszámolt erről Orbán Viktornak.

Hogy konkrétan melyik fideszesről beszélt Nógrádi a Németh Szilárd és Semjén Zsolt közötti spektrumon, azt nem tudni. 

Hidvéghi azért hozzátette a fenti finom elhatárolódáshoz, hogy „a politikában a külső befolyásolási kísérletek állandóak”, de azért ez elég messze van attól, hogy az Egyesült Államok akarja megmondani, hogy konkrétan ki legyen a magyar miniszterelnök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.