Úristen, melyik fideszesről beszélhetett Nógrádi György?!

politika
2017 április 22., 07:19
comments 341

A biztonságpolitikai szakértőként nyilatkozó, tanító és előadó Nógrádi György 10 napja egy dombóvári előadáson a magyarnarancs.hu cikke szerint azt mondta, hogy:

„Az amerikai nagykövetség bekérette a Fidesz egyik legmagasabb vezetőjét, hogy vállalja el, hogy miniszterelnök lesz. Az illető azonnal elment a miniszterelnökhöz, és elmondta az egészet.”

link Forrás

Írtam Havasi Bertalannak, a miniszterelnök sajtófőnökének (és humoristának), hogy történt-e ilyesmi, és ha igen, mikor, és kiről van szó. Amennyiben az elmúlt több tucat levelemmel ellentétben erre most kivételesen válaszolt kapok, mindenképp új cikkel jelentkezem.

Ha esetleg Nógrádi most nem csak nagyzolt, akkor felmerül a kérdés, ki az, akire gondolt: Lázár János? Esetleg Szijjártó Péter?

Atyaég, csak nem Kósa Lajos vagy Németh Szilárd?!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.