Havasi Bertalan: Ha az ellenzéki politikusok mindenhova odaláncolják magukat, akkor hogyan fognak indulni a választáson?

POLITIKA
2017 április 21., 17:28
comments 149

A miniszterelnök nem költözik a Várba, saját családi háza van, rezidenciát sem vesz igénybe, arról pedig a választók döntenek majd, hogy kinek a munkahelye lesz a Karmelita kolostor – reagált Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek arra, hogy a Párbeszéd aktivistái a felújítás alatt álló budavári épületnél demonstráltak a beruházás ellen.

Havasi szerint a miniszterelnök elégedett a jelenlegi munkahelyével, büszke arra, hogy az ország, sőt egész Európa egyik legszebb épületében dolgozhat, de a Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda az Országgyűlés kifejezett kérésére hagyja el az Országházat. Ebben a parlamenti ciklusban a miniszterelnök és a kormány irodái még az Országházban maradnak – mondta Havasi, aki szerint a jövő évi választáson a magyar emberek el fogják dönteni, hogy kinek a munkahelye lesz a most felújítás alatt álló épületegyüttes.

És végül váratlanul ledobott egy hatalmas poént ez a legendás nevettető: az odaláncolást nem igazán tartja célravezetőnek, mert

„ha az ellenzéki politikusok mindenhova odaláncolják magukat, akkor hogyan fognak indulni a választáson?”

LOL, Berci, wazz! Nem tudom, mit szedsz, te abból kérek én is! Besza-behu! XD

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt