Hidegfronti hatástól hasogathat a halántékunk

időjárás
2017 április 22., 03:14
comments 6

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint ma Magyarország nagy része felett összességében sok felhő lesz, de átmeneti felszakadozások, elvékonyodások többfelé lehetnek. „A déli óráktól észak felől egy gyenge csapadékzóna is érkezik, így elszórtan kisebb esőre, záporra előbb az északi területeken, majd este már a déli határvidéken is számítani kell” – írja a met.hu, ami szerint napközben ismét többfelé megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul, de késő estére 6 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet – áll az előrejelzésben.

Az Időkép előrejelzése is hasonló, aszerint ma „már változóan, erősen felhős lesz az ég, északnyugat felől helyenként elszórt záporok is kialakulhatnak, délen lehet csapadékmentes az idő”. Azt írják, hogy „napközben sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a nyugati-északnyugati szél”. Hajnalban -2 és 4, napközben 13 és 18 fok közé lövik be a hőmérsékletet. Hidegfronti hatásra figyelmeztetnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.