M1 Híradó: Még mindig nem jött le teljesen a festék a Sándor-palota előtti útburkolatról

GYÁSZ
2017 április 24., 19:42
comments 392

A köztévé aktuális csatornájának esti híradójában valamivel 20 óra előtt adásba került riportjában elhangzottakat a nyugalom megzavarására alkalmas részletek és a téma súlyossága miatt szó szerint idézzük:

„Még mindig nem sikerült teljesen megtisztítani a Sándor-palota környékét a két héttel ezelőtti tüntetés után. Az épület előtti bazaltkő-burkolatról napok óta próbálják leszedni a festéket, de egyelőre se vízzel, se kémiai oldószerrel nem tudták eltávolítani a foltokat. Újra kellett festeni a palota előtti kandelábereket és az épület homlokzatát is.

M1 Híradó: Még mindig nem jött le teljesen a festék a Sándor-palota előtti útburkolatról április 24

Az őrbódékat is le kellett tisztítani. A Sándor-palotát a felsőoktatási törvény módosítása ellen tiltakozók dobálták meg festékes flakonokkal. Az akció végrehajtói akkor azt mondták, hogy könnyen eltávolítható, vízbázisú anyagot használtak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.