120 ezerért a tiéd lehet a Nordstrom műsaras farmernadrágja

DIVAT
2017 április 25., 20:07

Alig volt pár évtizedünk megszokni, hogy a fiatalok szándékosan kopott, lyukacsos, tépett, rojtos ruhákban járnak, máris jöhet az új divathullám, amin mindenki kedvére háboroghat.

A Nordstrom ugyanis most szintet lépett a szándékosan megrongált ruhadarabok piacán, és bevezetnek egy olyan nadrágot, ami direkt úgy néz ki, mintha előtte hosszan sárban és porban kúsztunk volna.

Ráadásul mindezt nevetségesen kedvező, mindössze 425 dolláros, azaz 121 ezer forintos áron teszik elérhetővé.

A Barracuda Straight Leg Jeans névre keresztelt farmer a leírás szerint megtestesíti a hányatott amerikai viseletet, azét, akii már látott közelről kemény munkát, és mutatja azt is, hogy nem félsz attól, hogy alámerülj és koszos legyél. Nyilván ennek a legjobb fokmérője, ha 425 dollárért veszel műkoszos farmert. (via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.