Jön India történetének legdrágább filmje

a hetedik művészet
2017 április 25., 20:39
comments 54
link Forrás

A Baahubali 2-t április végén mutatják be, világszerte 9000 moziban. 6500 ebből Indiában lesz, de csak az Egyesült Államokban 1100 helyen vetítik majd, ekkora nemzetközi bemutatója soha nem volt még indiai filmnek. 

A film a nagysikerű, két éve megjelent Baahubali folytatása, két testvér küzd benne egy középkori birodalom irányításáért.  

Egyben ez lesz a valaha volt legdrágább indiai film is, amerikai viszonylatban nézve azért még eléggé elhanyagolható 40 millió dolláros költségvetésével. Az első rész amúgy óriási siker volt, 100 millió dolláros bevételt hozott. 

Az első rész amúgy a maga 160 percével fenn van angol felirattal a Youtube-on, ha valaki épp erre vágyna:

link Forrás

(Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.