Orbán Viktor elfelejtette, hogy a Népszabadságot már megszüntették

politika
2017 április 25., 05:38
comments 314
link Forrás

Orbán Viktor miniszterelnököt egy marcipános berkenyepálinkával (!) lepték meg a Szakmasztár fesztiválon, amiből kóstolót is töltöttek neki, de a miniszterelnök a kamerák kereszttüzében visszautasította. Mint mondta, munka közben nem ihat, mert felveszik.

"Mindenki figyel, most nem ihatom meg. Betesznek a Népszabadságba" - mondta.

Népszabadságba.

A lapba, amit azelőtt szüntettek meg szigorúan gazdasági alapon, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségei közé tartozó Opimus felvásárolta a Népszabadságot - és tucatnyi vidéki lapot - kiadó Mediaworksöt.

Vagyis egy olyan újságba, ami már nincs, és azért nincs, mert Orbán Viktor szívbéli jóbarátja nem akarta, hogy legyen. De nem is ez a slusszpoén, hanem az, hogy a videó végére a sok gazsulálástól lelazuló Orbán megnyugtatja az ajándékozót, hogy

"majd suttyomba visszajövök és bevágom".

(Via ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.