A dél-dakotai HŐS berohant az égő házba, méghozzá KÉTSZER is, csak hogy kimentse a SÖRT!

szép emberek
2017 április 26., 10:26
comments 64

A dél-dakotai Sioux Falls Spring Avenue-n található apartmanjában vasárnap 12:30 körül ütött ki tűz. Két embert füstmérgezéssel kellett ellátni, egy harmadikat pedig a közeli kórházba vittek.

Az 56 éves Michael Casteel a tiltás ellenére berohant az épületbe, kijött, majd ismét visszatért a lángoló házba. A bent lévő tűzoltók is többször szóltak neki, hogy hagyja el a veszélyes övezetet.

Amikor kijött, a rendőrök szerint két doboz Bud Ice sör volt nála.

A véralkoholszintje 0.082 volt, ezért letartóztatták a tűzoltók akadályozásáért és a 24 órás józansági program megsértéséért. (Kelo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.