Életfogytiglant kért az ügyészség a férfi ellen, aki acélbetétes bakanccsal rugdosta halálra a volt osztálytársát

bűnügy
2017 április 26., 08:46
comments 93

A Somogy Megyei Főügyészség a napokban vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki Ladban különös kegyetlenséggel ölte meg volt osztálytársát.  

A férfi, akit korábban erőszakos bűncselekmények miatt már többször elítéltek, tavaly januárban egy presszóban találkozott az ismerősével, akivel előbb a kocsmában, majd a zárás után az otthonában ivott.

A részeg férfi egy jelentéktelen sértés miatt támadt rá az ismerősére. Először téglával fejbe ütötte, majd acélbetétes bakancsával rugdosta és megtaposta. Mivel az áldozata nem mutatott életjeleket, a testét benzinnel lelocsolta, meggyújtotta, majd a maradványokat a ház melléképületében elásta, a halott holmijait pedig a közelben álló lakatlan épületek kútjaiba dobta.

A rendőrség először eltűnés miatt kezdett nyomozni, majd tavaly szeptemberben megtalálta az áldozat maradványait és személyes tárgyait.

Az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.