Jeff Goldblum is szerepelni fog a Jurassic World folytatásában

FILM
2017 április 26., 06:31
comments 50

Visszatér a dinóvilágba a Jurassic World folytatásában Jeff Goldblum, az 1993-as Jurassic Park és az 1997-es Az elveszett világ című eredeti, még Steven Spielberg rendezésében készült film egyik főszereplője – írta meg a Hollywood Reporter.

Megint a káoszelmélet szakértőjét, Ian Malcolmot alakítja majd, de a két főszereplő itt is Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz. Tavaly Goldblum azt nyilatkozta, hogy a 2015-ben megjelent Jurassic Worldben nem ajánlottak neki szerepet, de nagyra tartja a filmet, és úgy véli, nélküle is rendkívül látványos munkát végeztek az alkotók.

Az új Jurassic World-film, aminek még nincs végleges címe, a tervek szerint 2018 júniusában kerül mozikban. Steven Spielberg most is executive producer lesz, a rendező pedig J. A. Bayona (Szólít a szörny) lesz.

A Jurassic World globális mozis bevétele elérte az 1,67 milliárd dollárt, ezzel minden idők 4. legnagyobb bevételét érte el. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.