Jeff Goldblum is szerepelni fog a Jurassic World folytatásában

Visszatér a dinóvilágba a Jurassic World folytatásában Jeff Goldblum, az 1993-as Jurassic Park és az 1997-es Az elveszett világ című eredeti, még Steven Spielberg rendezésében készült film egyik főszereplője – írta meg a Hollywood Reporter.

Megint a káoszelmélet szakértőjét, Ian Malcolmot alakítja majd, de a két főszereplő itt is Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz. Tavaly Goldblum azt nyilatkozta, hogy a 2015-ben megjelent Jurassic Worldben nem ajánlottak neki szerepet, de nagyra tartja a filmet, és úgy véli, nélküle is rendkívül látványos munkát végeztek az alkotók.

Az új Jurassic World-film, aminek még nincs végleges címe, a tervek szerint 2018 júniusában kerül mozikban. Steven Spielberg most is executive producer lesz, a rendező pedig J. A. Bayona (Szólít a szörny) lesz.

A Jurassic World globális mozis bevétele elérte az 1,67 milliárd dollárt, ezzel minden idők 4. legnagyobb bevételét érte el. (MTI)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.