Mahagóni borítású vitorlásokat vesz a Balatonra a Magyar Honvédség

életmód
2017 április 26., 04:35
comments 198

A Magyar Honvédéség 2017 januárjától elindította az elmúlt 26 év legnagyobb honvédelmi és haderő-fejlesztési programját Zrínyi 2026 néven, 

aminek keretében hamarosan mahagóni beépítésű, szőnyegborítású vitorlásokat is vesz a Balatonra.

photo_camera Fotó: Photo12/Gilles Targat

A hajózás.hu mutatta be azt a közbeszerzési dokumentumot, amely szerint a magyar hadseregnek két olyan vitorlás hajóra van szüksége, amelyeken legalább hatan elférnek, és benzinüzemű 4 ütemű, 5 lóerős, külső motor hajtja őket a vitorlás farspoilerére szerelve.

A hajón négy kárpitozott fekvőhelyen lehet majd aludni, az oldalfalakat szőnyeg borítja, de külön kérik a mahagóni beépítést is.

photo_camera A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjának logója.

A hajók a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjának balatonakarattyai telephelyére kerülnek majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.