Kokainnal és amfetaminnal kapták el a menekültkergető magyar kamionost Nagy-Britanniában

bűnügy
2017 április 27., 22:03

Jeddi Árpád Leventét a brit határőrök még 2016. október 19-én kapták el, 880 kilogramm csempészett cigarettát találtak a kamionja rakterében, írja a Forecourt Trade brit szakportál alapján az Alfahír.

Jeddi volt az kamionos, aki két éve videóra vette, ahogy Calais-nál az út szélén álló migránsokra húzza a kamiont.  Miután Jeddit átkutatták, 6 gramm kokaint, 81 gramm amfetamint, könnygázt és több kést is találtak nála. 

link Forrás

 A lap szerint a magyar kamionost 3 év börtönre ítélték csempészésért. A bíróság 11 vádpontban találta bűnösnek Jeddit, aki április 20-án meg is kezdte 3 éves börtönbüntetését.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.