Elrabolták Tequilát, a 4 hónapos kiskutyát

ÁLLAT
2017 április 28., 07:52
comments 42

A rendőrségre szerdán érkezett bejelentés, hogy 14:30 körül egy utcára kiszökött 4 hónapos kiskutyát valaki magával vitte. A sértett szomszédja látta, hogy a kutya az út szélén volt, amikor megállt mellette egy autó, valaki berakta a kutyát, és elhajtott vele.

A rendőrök még aznap, 18:35-kor beazonosították a kocsit, és igazoltatták az azt vezető pápai férfit. Előállították a Devecseri Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, és részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a kutya kiszaladt eléjük, de a kisfiának nagyon megtetszett, és mivel azt gondolták, kóbor állat, a férfi magához hívta, és betette a kocsijába.

A Tequila nevű kiskutyát a devecseri rendőrök sértetlenül visszaadták a gazdájának.

photo_camera Fotó: police.hu

Az elkövetővel szemben jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.