Kósa Lajossal viccelni próbáltak a sporttévén, a többit érdemes megnézni

POLITIKA
2017 április 28., 17:41
comments 451

„Fennáll a veszélye, hogy valaki Svájcból jelentkezik, hogy hát ő is Soros György ügynöke, hogy állítsuk meg Lausanne-t”

– tréfált Szombathy Pál, a Digi Sport műsorvezetője Kósa Lajossal, a Fidesz frakcióvezetőjével (ő egyébként korcsolyaszövetségi elnök is egyben [!]). A téma az volt, hogy a fideszes Borkai Zsoltnak kihívója lesz a MOB tisztújításán, egyikőjük Kulcsár Krisztián, aki korábban a svájci Lausanneban is dolgozott.

Nem kellett volna viccelgetni!

Kósa ugyanis nem ismer viccet.

A videón előbb nagy komolyan bedobja Simicskát és Puchot, majd mérgesen Szombathy vélt vagy valós politikai elkötelezettségére tereli a szót.

A három napos felvételt a Magyar Narancs észlelte, érdemes volt!

link Forrás

Az egészet itt lehet megnézni, akit érdekel a sportbürokrácia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.