Két holttestet találtak Tatabányán, mindketten bűncselekmény áldozatául eshettek

bűnügy
2017 április 30., 10:25
comments 42

Két holttestet is találtak vasárnap Tatabányán. Az egyik esetben emberölés, a másikéban halált okozó testi sértés gyanújával indított nyomozást a Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyik áldozat, egy 56 éves férfi holttestét a Reguly Antal téren találták meg, ebben az esetben gyanakodnak emberölésre. A másik áldozatot a Győri úton találták meg, a férfi a gyanú szerint halált okozó testi sértés áldozatául esett.

A nyomozók még vizsgálják, hogy a két eset összefügg-e egymással. A kapitányság tájékoztatása szerint a nyomozást nagy erőkkel kezdték meg mindkét ügyben az elkövető(k) azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.