A HALÁL SOROSRA felirat korábban úgy szólt, hogy HABONY

politika
2017 május 02., 09:47
comments 110

Ma, vagyis kedden írtam meg, hogy Budapest X. kerületében míves, sőt reneszánsz graffiti jelent meg, freskószerű minőségben, HALÁL SOROSRA felirattal.

link Forrás

Mint olvasónktól, J.-től az imént megtudtam, egyáltalán nem véletlen a gondos, freskószerű alapozás. Ezen a helyen korábban ugyanis egy másik graffiti volt látható, amit előbb át kellett festeni az alapozásszerű réteggel, hogy a helyére olvasható minőségben kerülhessen ki a kormánypropaganda vonalába illő szlogen.

A korábbi felirat úgy szólt, hogy HABONY. Úgy, hogy az O betű egy akasztófakötél-hurkot formázott.

photo_camera Fotó: Ismeretlen Olvasó

Ez a fotó az átmeneti fázist mutatja. A két kép egymás mellé téve pedig a Fidesz-kormányzás mentális hatását a magyar népességre:

photo_camera Fotó: olvasók

Update: Időközben kaptunk egy képet a graffiti eredeti állapotáról. 

A szerző annyit tett hozzá, hogy 

a környéken volt rogán és orbán verzióban is, de azokat nem fotóztam  

Balázs, köszönjük! 

photo_camera Fotó: Balázs Olvasó


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.