7000 dollárt nyelt le százasokban, hogy a férje ne tehesse rá a kezét

100 dolláros címletekben összesen 7000 dollár értékben operáltak ki papírpénzeket egy 30 éves kolumbiai nőből a dél-amerikai országban - írja a Reutersre hivatkozva az ABC. Ha ez így leírva nem lenne elég megdöbbentő, a csatorna videófelvételt is készített a műtét utáni állapotokról; a felvételen az ilyen beavatkozásokhoz szükséges orvosi szúró-vágó kellékek és gyűrött pénzcsomók egymás mellett hevernek.

A feltehetően alaposan összezavarodott nő az RCN csatornának azt nyilatkozta, hogy vakációra tették félre a pénzt, miután pénzzé tették a háztartás legértékesebb elektromos cikkeit, de az nem világos, hogy ha össze is jött az álomútra a pénz, miért kellett rögtön lenyelni az összeset. 57 darab 100-ast sikerült kioperálni a nőből, a maradék néhány száz dollár a bélrendszeren keresztül távozott.

Az orvosok arra gyanakodnak, hogy valami családon belüli disputa állhatott a feltehetően hirtelen elkeseredettségből elkövetett pénznyelés mögött. A pénzek nem voltak kötegbe fogva vagy összecsomagolva, arra utal, hogy semmiképp nem csempészni akarták a pénzt, a legvalószínűbbnek az látszik, hogy a férje elől igyekezett elrejteni, vagy tőle megóvni a pénzt, és egyenként lenyelte a zöldhasúakat. (ABC via Reuters)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.