Én mára végeztem, nem úgy, mint a munka igazi hősei, akik fáradhatatlanul dolgoznak a közért

Az újságírói munka egyik nagyon kellemes velejárója, hogy az ember a Police.hu, a rendőrség híroldalának rendszeres olvasójává válik. Mai böngészésem során különös jelenségre, termelési riportok tömegére bukkantam. A köz érdekében az egyik legveszélyesebb hivatást vállalók előtt tisztelegve most egy cikkcsokorral búcsúznék önöktől, drága olvasók, ha már én végre hódolhatok kedvenc hobbimnak, a délutáni szunyókálásnak. Viszlát!

Mindennapok hőse

Nem véletlenül választották meg Berényi Orsolya törzsőrmestert, a Tatai Rendőrkapitányság járőrvezetőjét a „Mindennapok Hősének”. Az egyenruhás több tűzesetnél mentett már életet, de napi munkájában is a maximumot nyújtja.

Mindene a víz

Totyogós kora óta szokta a strand vizét Hajdúszoboszlón, édesapja szülei vitték rendszeresen magukkal. Szinte beleszületett a vizes közegbe, aligha csoda, hogy úszó lett Plásztán-Kopcsa Kamilla százados.

Az égből segítenek

A rendőrség a hetvenes évek óta alkalmaz járműflottájában helikoptereket. A technika és a közlekedés fejlődése hívta életre a speciális szolgálati ágat.

Tanácsokkal látta el az időseket

Egy debreceni idősek klubjában tartott előadást a bűnmegelőzési munkatárs.

Címlapképünk illusztráció, ezek a devecseri rendőrök nem ma, hanem április 28-án juttatták vissza szerető gazdájához Tequilát.