Vancouverben olyan súlyos a droghelyzet, hogy a madarak már eldobott fecskendőkből építettek fészket

természet
2017 május 04., 14:43
comments 113

Downtown Eastside-i opioidkrízist próbálta ezzel érzékeltetni a rendőrség, ami oda is tagelte, hogy nem megrendezett a fotó, amit egy hajléktalanokkal foglalkozó szociális munkás készített egy elhagyatott ingatlanban:

link Forrás

A kanadai városban az utóbbi időben rengetegen lőtték be magukat fentanillal, ami a 50-100-szor erősebb a morfiumnál, és 2 tiszta formájában milligramm is elég belőle, hogy megöljön egy felnőtt embert. Decemberben előfordult, hogy 24 óra alatt kilencen haltak meg fentanil-túladagolásban. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.