Vona Gábor feleségére is ráküldte az ifjúsági kommandóját a Fidesz

2017 május 4., csütörtök 9:19
400
Fotó: Vona-Szabó Krisztina

Újabb szintet lépett a kormányzat megfélemlítés helyett inkább nevetséges matricás akciósorozata: Vona-Szabó Krisztina nyilvános fb-posztban közölte, hogy az éjjel fidelitasosok matricákkal ragasztották tele a kocsiját és a postaládájukat:

Madárcsicsergős és fidelitasos napra ébredtünk. :)

Reggel fél 7-kor kiléptem a kapun, s rögtön megláttam az első matricát a kocsim hátsó szélvédőjén. Aztán az elsőn is, meg a postaládán is. A Fidelitas bátor és kreatív népművészei az éj leple alatt kidekorálják az otthonunkat és a személyes tárgyainkat, jelezve, hogy mindenünk Simicska Lajosé. Aztán elhúznak.

Fotó: Vona-Szabó Krisztina

Hiába merték összerondítani egy civil nő autóját, Vona-Szabónak mégsem imponált a bátor ifjúfideszesek modern pártkommunikációs akciója:

Vagány, csinos, tökös cselekedet. Felmatricázni a politikai ellenfél feleségének autóját. Csettintettem is. Ez igen! Ilyen férfiak kellenek a hazának, rögtön nem is kell kerítés. :)

Csak az van, hogy mi sajnos nem vagyunk okosabbak, mint "Cukkenberg", nem százszorozza meg magát percenként a fizetésem, a kocsimat sem Simicska Lajos vette, hanem mi. Szar ügy.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt