Régi fehér Opelom elé kanyarodtál piros Astra kabrióddal

életmód
2017 május 05., 10:20
comments 49

Kedves Szalmaszőke Hajú Lány!

Csütörtök délután fél 6 körül kanyarodtál ki régi fehér Opelom elé a Dob utcából a Körútra ugyanolyan idős, de M-es rendszámú, piros Astra Cabrio-dal. Először csak az autóra figyeltem, aztán a szemedre a visszapillantó tükörben, mikor rám néztél egy pillanatra. Copfba kötött hajadat valahol a Blaha környékén bontottad ki, és utána fej-fej mellett haladtunk, amíg én le nem kanyarodtam jobbra a Corvinnál. Akkor láttalak utoljára. Sajnos.

Szívem szerint ott, Pest aortájának kellős közepén megállítottam volna a forgalmat, hogy meghívjalak egy gofrira vagy egy palacsintára, de az sem lett volna baj, ha keresünk egy parkolóhelyet. Mostantól egy ideig később indulok haza munkából, hátha megint arra jársz.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.