Szervusz, miniszterelnök úr! Heló László, hogy vagy?

politika
2017 május 08., 05:11
comments 183
link Forrás

Méghogy a stand up komikus KAP parodizálja Orbán Viktor Bözsi nénis videóját? Teljesen felesleges dolog, hiszen a politikusok maguk sokkal jobb paródiavideókat csinálnak magukról és maguktól, mint bármilyen kívülálló.

Az évad legviccebb filmjében a nagyarányú időközi önkormányzati választási győzelemtől mámoros debreceni fideszesek éppen sajtótájékoztatót tartanak, amikor Kósa Lajos fogja magát és - a telefont kihangosítva - felhívja a Főnököt.

Innentől olyan hajlongás-nyalás , meg bepisilőskölyökkutya-stílusú megalázkodás folyik, hogy azt látni és élvezni kell! 

Főszerepben a frissen megválasztott Türk László képviselő - aki megköszöni, hogy ennek az értékekkel teli nagy családnak a tagja lehet - valamint Kósa Lajos, a zászlótartó, no meg persze az Úr Hangja!

Update: Íme Türk Mennybemenetelének Pillanata külön Coub-on, Botos Tamás jóvoltából:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.